Søknaden samt CV og vitnemål / foreløpig karakterutskrift sender du til: rekruttering@ingenia.no

Merk e-posten “Søknad: Nyutdannet – energi, klima og miljø”.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Snart er du ferdig som student innen energi- og miljørelaterte fag – og nå venter nye utfordringer. Du har forhåpentlig flere muligheter når du nå skal velge det neste steget, men hvis du har lyst til å være med å utforme morgendagens bygg og anlegg – bygg som er sunnere, mer velfungerende og mer energieffektive – er vi kanskje det du ser etter.

Ingenia AS er rådgivende ingeniører Vårt marked er innenfor kontor- og næringsbygg, skoler, kulturbygg, sykehus, industri, og vei- og baneanlegg. Rundt en bred og solid fagkjerne har vi formet et ungt og sprudlende miljø der vi tar godt vare på hverandre – både faglig og sosialt.

Vi har hatt en jevn og kontrollert vekst siden vi startet som selskap for snart 30 år siden. I dag er vi over 40 medarbeidere som jobber og trives sammen i lyse, nyoppussede lokaler i Oslo sentrum – med kort vei til bane, trikk og buss.

Som student har du lært en hel del i løpet av studietiden, men du ønsker å lære mer, og det er det som gjør oss til en god match! Våre nyansatte får god oppfølging, og dette er ikke bare ord. Du kommer til å få den faglige opplæringen du trenger, og skulle du bli kastet ut i noe ukjent, vil det alltid være kolleger rundt deg som er villige til å gå i bresjen med deg. Og ingen av oss slutter noen gang med å lære eller lære bort.

Hos oss er mulighetene mange, og vi har mange forskjellige fagbakgrunner og ansvarsområder. De fleste av oss prosjekterer bygg med godt inneklima basert på behovsstyrte ventilasjons- og varmeanlegg, mens andre jobber med bygningsfysikk, energi og BREEAM. Noen ivaretar luftkvalitet utendørs og personsikkerhet ved tunnelbrann, mens andre prosjekterer forskriftsmessige slokkeanlegg i bygninger. Noen av oss jobber med ITB og sørger for at bygg fungerer sømløst i drift. Vi har altså spesialkompetanse innen mange spennende fagfelt, men vi slutter aldri å utvikle vår bredde – og kanskje kan nettopp din fagkompetanse løfte oss enda høyere.

Samfunnet står overfor betydelige utfordringer både klima-, miljø- og ressursmessig, og med faglig kompetanse, entusiasme og pågangsmot skal vi bidra sterkt med alt vi kan – ved å gjøre morgendagens bygg smartere, sunnere og mer bærekraftige. Hvis du vil, kan du spille en viktig rolle i dette arbeidet.

Ønsket kompetanse:

 • Du er utdannet ingeniør innen et av våre fag. Eksempler på studieretninger er energi og miljø, energi- og prosessteknikk, strømningsteknikk, andre maskinfag, bygg og miljø (VA) og bygningsfysikk. Ikke vær redd for å søke hvis du mener at du har en annen fagbakgrunn som du mener er relevant
 • Du har gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Du har solide akademiske resultater

Foretrukne egenskaper:

 • Du er faglig kompetent, men sulten på å lære mer
 • Du evner å samarbeide, både i interne og eksterne grupper
 • Du ønsker å være en del av vårt unge og dynamiske miljø
 • Du tar ansvar og er villig til å ta i et tak når det trengs
 • Du har et øye for kvalitet
 • Du er villig til å lære og formes, men er også innstilt på å bli en sterk medspiller i firmaet vårt og være med å forme oss videre i vår vekst

Vi kan tilby:

 • En selvstendig stilling i et solid firma i vekst og utvikling (du vil få ansvar, men du kommer ikke til å sitte med det alene)
 • Et faglig inspirerende miljø med dyktige kolleger som viser stor omsorg for hverandre
 • Organisert og systematisk opplæring i alle disipliner
 • En trivelig og velordnet arbeidsplass i lyse, nyoppussede lokaler i Oslo sentrum
 • Et åpent og uformelt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser

Tilbake