Søknaden samt CV og vitnemål/attester sender du til rekruttering@ingenia.no

Merk e-posten “Søknad: Automasjon/ITB-koordinator”.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vår avdeling for automasjon og ITB utfører i dag en rekke oppgaver for entreprenører, byggherrer og prosjekteringsgrupper. ITB-prosjektene våre fyller alle roller beskrevet i NS3935:2019, og vi jobber like ofte direkte for byggherrer som for totalentreprenører. Vi utfører også en rekke oppdrag utelukkende som rådgivere innen automasjon (“RIAUT”). Uavhengig av type oppdrag så sørger vi for at bygg fungerer sømløst i drift.

Avdelingen opplever for tiden en økende arbeidsmengde og har mange spennende prosjekter fremover. Vi ønsker derfor å styrke dette teamet med en koordinator som har relevant erfaring – enten som automasjonsrådgiver, ITB-koordinator eller med automasjon fra entreprenørsiden. Om du har solid bakgrunn fra automasjonsfaget, men noe mindre innen ITB, hører vi gjerne fra deg likevel – vi har et velfungerende opplæringsprogram som vil gi deg det faglige påfyll du evt. vil trenge.

Dersom du trives med faglige utfordringer samt er en omgjengelig type, vil du fort oppleve at du er en av oss – både faglig og sosialt. Du vil få ansvar for egne oppgaver og prosjekter, samtidig som du alltid kan søke råd, tips og all nødvendig støtte fra din leder og dine kolleger. Kunnskapsdeling, hjelpsomhet, inkludering og videreutvikling ligger i kulturen vår. Hos oss er det ingen som slutter å lære eller lære bort.

Gjennom varierte arbeidsoppgaver samt både eksterne og interne kurs vil vi også sørge for at du får en faglig vekst og utvikling, tilpasset deg og dine behov.

Ingenia AS har i dag 43 medarbeidere som jobber sammen og trives i lyse lokaler i Oslo sentrum. Om beskrivelsen over gir gjenklang i deg, håper vi du sender en søknad eller tar kontakt.

Hvem ser vi for oss at du er?

  • Du som har solid kompetanse innen automasjon.
  • Du har erfaring som ITB-koordinator eller fra automasjon i f.eks. et konsulentselskap, entreprenørselskap eller hos byggherre.
  • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør.
  • Du har erfaring med ulike entrepriseformer.
  • Du behersker norsk godt – både muntlig og skriftlig.

 

Dette tilbyr vi deg:

  • Et faglig inspirerende miljø med dyktige kolleger som viser stor omsorg for hverandre.
  • Organisert og systematisk opplæring i alle disipliner
  • En trivelig og velordnet arbeidsplass i lyse, nyoppussede lokaler i Oslo sentrum
  • Et åpent og uformelt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser

Tilbake