Kart

Ingenia as, Rådhusgata 20, 0151 Oslo
Telefon: 22 93 68 80
E-post: ingenia@ingenia.no

Bjørn Erik Rasmussen

Bjørn Erik Rasmussen

Avdelingsleder

Telefon: 93 00 88 37

E-post: ber@ingenia.no

Bjørn Erik kom til Ingenia i januar 2017. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen energi og miljø, med fordypning i energi- og prosessteknikk. Utdannelsen har gitt ham en forståelse for energi og miljø i et bredere perspektiv, og en verktøykasse som gjør ham godt egnet til å jobbe med energibruk i bygninger og bygningsfysikk.

I dag leder Bjørn Erik avdelingen for bygningsfysikk. Han har store tanker om fremtiden, både på jobb og privat. Han arbeider målrettet, og besitter en arbeidskapasitet som gjør ham til en pålitelig kollega. Han mener det er Ingenias samfunnsansvar å prosjektere miljøvennlige og hensiktsmessige løsninger for nybygg, samtidig som fordeldede bygg må blitt hånd om i den grad det er fornuftig.

Bjørn Erik er en omgjengelig person som etterstreber å gjøre andre gode — både kolleger og eksterne prosjektmedarbeidere. I løpet av sin tid i Ingenia har Bjørn Erik vist fleksibilitet innen flere fagfelt, og i tillegg til å ivareta sin avdeling, er han opptatt av å fremme Ingenias arbeid i sosiale medier. Han er Ingenias selvutnevnte ordsmed, og anvender skriveferdighetene i alt han gjør, enten det gjelder en mindre e-post eller en større fagrapport.