Kart

Ingenia as, Rådhusgata 20, 0151 Oslo
Telefon: 22 93 68 80
E-post: ingenia@ingenia.no

Emil Pettersen

sivilingeniør

Telefon: 90 25 85 73

E-post: ep@ingenia.no

Emil ble ansatt i Ingenia våren 2019 som rådgivende ingeniør innen bygningsfysikk. Han er utdannet sivilingeniør fra UiT Norges arktiske universitet, med bakgrunn i integrert bygningsteknologi, et studie med fokus på prosjektering av bygg, energibruk og inneklima. Han skrev masteroppgave om bygningsfysiske utfordringer i kalde garasjeanlegg, og fokuserte på kuldebroproblematikk i overganger mellom leiligheter og garasjeanlegget.

Emil har tidligere jobbet som maskinfører. Gjennom fritidssysler og private oppussingsprosjekter har han tilegnet seg praktisk erfaring med byggtekniske løsninger og materialer. Dette er erfaring som kombineres godt med hans teoretiske forståelse for husbyggingsteknikk og energiforbruk i bygg.

Emil er som nordlendinger flest — snakkesalig og selvrådig. Når beregningene kaller, tar han på headsettet og arbeider strukturert. Når tiden er inne for samarbeid, er han både løsningsorientert og imøtekommende. Han har allerede gjenopplivet Ingenias fluefiske-klubb, og bidrar daglig til den gode stemningen på kontoret.