Kart

Ingenia as, Rådhusgata 20, 0151 Oslo
Telefon: 22 93 68 80
E-post: ingenia@ingenia.no

Haavard Bjerknes foto

Håvard Bjerknes

ingeniør

Telefon: 97 01 65 01

E-post: hb@ingenia.no

Håvard kom til Ingenia i 2019. Han er utdannet ingeniør fra OsloMet innen elektronikk og informasjonsteknologi, med fordypning i automasjon. Han har fra 2017 jobbet med nybygg og rehabilitering av næringsbygg, kulturbygg og boligbygg.

I dag jobber han i Ingenias avdeling for Automasjon og ITB. Han gjennomfører oppgaver som rådgiving og prosjektering i alle prosjektfaser, samt oppfølgning under bygging. I tillegg gjennomfører han ferdigstillelse, overlevering og oppfølging i prøvedriftsperioden. Prosjektrollene kan være som teknisk koordinator (ITB), rådgivende ingeniør automasjon (RIAut) eller kontrollerende av automasjon, for å nevne noe.

Håvard har orden på sakene sine, og stiller godt forberedt og er ferdig til avtalt tid. Han har alltid et smil på lur, og trives godt i team med masse folk rundt seg. Han nærer seg av komplekse oppgaver og en ordentlig trøndersodd, og en real utfordring tar han gjerne. Når Håvard er på saken, kan en være trygg på at oppgaver blir håndtert av en stødig og engasjert ingeniør.