Vi jobber med dyktige kunder, leverandører, designere og arkitekter som er helt i front – både kunnskapsmessig, med sine arbeidsmetoder og verktøy – og ikke minst hvordan de presenterer seg utad. Så ved vårt tyveårsjubileum var det på tide å få hjelp av fagfolk til å gi logoen og nettsiden vår en ansiktsløftning. En total makeover er vel et mer presist uttrykk.

Vårt nye navnetrekk har beholdt fargen, fått ny dynamisk typografi og er forenklet. Vi plasserer den gamle nettsiden på museum og takker for lang og tro tjeneste – vår tid krever en helt annen åpenhet rundt alle de fantastiske prosjektene vi jobber med og våre gode medarbeidere. Noen få prosjekter er klare for presentasjon med tekst og bilder, flere vil legges til utover i året. Fotograf Eva Rose har sjarmert hele gjengen i flere dager, og Toolbox Design har fått oss til å fortelle om alle de fine løsningene vi klarer å lage – hvem sier at ikke ingeniøryrket er kreativt?

20 år er både lenge og kort, vi syns det var omtrent som i går at vi fire partnerne bestemte oss for å begynne å jobbe sammen. 20 år etter er vi omgitt av dyktige og kreative medarbeidere i alle aldre, og det er vi stolte av. Konklusjonen får være: Godt arbeid fortjener god design. Da dukker vi ned i skjermene våre igjen og fortsetter der vi slapp :-)