Illustrasjonsfoto
Vi er alltid nysgjerrige på og åpne for nye, dyktige medarbeidere. Så hvis du tror vi kan ha nytte av hverandre, ta gjerne kontakt.

Jobbe hos oss?

Ingenia er alltid på jakt etter dyktige, engasjerte medarbeidere. Vi er opptatt av å ha bredde i vårt perspektiv, noe vi får med en sunn blanding av godt voksne og yngre medarbeidere. Samspillet mellom disse gir ofte nye innfallsvinkler og bedre løsninger.

Derfor har vi verken en nedre eller øvre aldersgrense når vi ansetter. Det vi først og fremst ser etter, er kombinasjonen av kompetanse, evne til å lære, til å kommunisere godt og til å jobbe i team.

Ingenia har høstet mye ros for sine løsninger, som kombinerer høy funksjonalitet og god integrasjon. Vi er overbevist om at denne kvaliteten er et resultat av vårt teamarbeid og vår åpne kommunikasjon. Hos oss er det lett å spørre sidemannen.

Dersom du anser Ingenia som en aktuell arbeidsplass, er du velkommen til å melde din interesse her: Ja, jeg er interessert!

Nå søker vi blant annet: 
(OBS! Vil du vite mer om stillingene, ring Gunn på telefon 905 84 704. Alle forespørsler og søknader vil bli behandlet konfidensielt.)

Nyutdannet sivilingeniør — Energi og miljø

Sivilingeniør VVS — Prosjektleder

Sivilingeniør/ingeniør — Vann- og miljøteknikk

Sivilingeniør/ingeniør — sprinkleranlegg og automatiske slokkesystemer

ITB-koordinator