Automasjon og ITB-avdelingen fyller 1 år

På kort tid har mye skjedd for Automasjon og ITB-avdelingen.
Les mer om året som har gått her.

For ett år siden ble Sebastian Klüwer ansatt til å lede Automasjon og ITB-avdelingen, og i løpet av det første året har avdelingen vært involvert i mange spennende prosjekter. Vi har også observert et økende fokus på markedsområdet, med prosjekter som i større grad forstår gevinsten av å engasjere en automasjons- og ITB-rådgiver.

Blant annet har vi bistått Undervisningsbygg Oslo KF i rollen som ITB-rådgiver i PG på Uranienborg skole og Nordseter skole. Oppgavene her har vært mange fra forprosjekt til overlevering. På Uranienborg skole er avdelingen også ansvarlig for selve fullskalatesten.

Vi har også startet et godt samarbeid med flere totalentreprenører på spennende prosjekter. For å nevne noen- Askeveien barnehage for NP bygg, Nittedal ungdomsskole for Backe gruppen og Jarenga barnehage for GAS.

Vi har signert en rammeavtale med Ringerike kommune på rådgivning innen automasjon, og en rammeavtale med Vestby Kommune innen ITB-rådgivning.

Internt har vi gjennomført kurs for å løfte automasjonskunnskapen, samtidig som vi har utført en større revisjon av maler som innebar overgang til Revit og funksjonsbeskrivelser.

Kort oppsummert har avdelingens første år vært en konstant opptur som har resultert i stor og økende arbeidsmengde. Vi er derfor på utkikk etter flere dyktige ressurser som kunne tenke seg å bli med på laget. Om du kunne tenke deg å jobbe i Automasjon og ITB-avdelingen her i Ingenia, ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver, Gunn Olsen, tlf. 905 84 704. Eventuelt kan søknad og CV sendes til: rekruttering@ingenia.no.