Ingenia møter fremtidige sivilingeniører under KarriereDagene 2018

Neste uke arrangeres KarriereDagene ved NTNU i Trondheim, og torsdag den 20. september flyr tre representanter fra Oslo til Trondheim, slik at nettopp du kan finne oss i Messehallen.

 

Vår stand vil nok ikke være den mest fremtredende, ei heller kan vi lokke med storslåtte premier, men panelet som representerer Ingenia er det beste. Her vil du først og fremst møte Anne og Bjørn Erik, som begge er utdannet ved NTNU og har 2-3 års erfaring som sivilingeniører og kjenner overgangen fra Gløshaugen til Ingenia aller best. I tillegg har vi fått med oss den som kjenner bedriftens historie og ambisjonene for fremtiden, vår daglige leder Per Asp.

Vi ønsker alle velkommen til vår stand for en hyggelig prat om smått og stort. Er du nysgjerrig på hva det vil si å være en rådgiver innen VVS-, energi- og klimateknikk? Lurer du på hvilke muligheter som finnes hos oss? Ønsker du simpelthen å diskutere noen faglige spørsmål? Vi er der for å møte deg som er en kommende ingeniør – muligens er du også en fremtidig ingeniast.