Rådgivende ingeniør – brannteknikk

Lyst til å jobbe som rådgivende ingeniør brannteknikk – i kontorer sentralt i Oslo?

Det er like enkelt som det er gledelig: Oppdragsmengden vår øker stadig, så nå ønsker vi flere dyktige ingeniører til vårt brannavsnitt. Vi håper at du vil være en av dem – og ser nå etter deg som:

 • er sivilingeniør/ingeniør innen brannteknikk og har relevant erfaring.
 • er initiativrik og trives med utfordringer.
 • har tverrfaglig forståelse og evner å kommunisere godt med andre
  fagdisipliner.

Vi kan tilby

 • en selvstendig stilling i et solid firma i vekst og utvikling
 • et faglig inspirerende miljø med dyktige og inkluderende kolleger som viser stor omsorg for hverandre
 • en trivelig og velordnet arbeidsplass i lyse, nyoppussede lokaler sentralt i Oslo sentrum (Rådhusgata)
 • et åpent og uformelt arbeidsmiljø
 • konkurransedyktige betingelser

Stillingen som disiplinleder brannteknikk vil gi deg spennende og utfordrende oppgaver i et tverrfaglig miljø.

Arbeidet vil omfatte planlegging, prosjektering og oppfølging av prosjekter – både nybygg og rehabiliteringer. Gjennom en sunn blanding av både større og mindre prosjekter vil du få en variert arbeidshverdag med stadig nye og interessante problemstillinger.

Med vår spisskompetanse og årelange erfaring med brann og sikkerhet i store infrastrukturprosjekter (Blixtunnelen for Bane NOR, Lørenbanen for Sporveien, Ringeriksbanen for SVV / Bane NOR, med flere) har du også mulighet til å spesialisere deg innen samferdsel.

Dine hovedansvarsområder vil inkludere:

 • Prosjektgjennomføring og disiplinledelse
 • Prosjektering, rådgivning og oppfølging
 • Gjennomføring av befaringer og tilstandsvurderinger
 • Samarbeid med entreprenører, byggherrer og andre samarbeidspartnere

Litt mer om oss

Ingenia er tverrfaglige rådgivere innen energi, klima og miljø, hvor blant annet brannteknikk slokkeanlegg, VVS og VA inngår. Vi nyter et svært godt renommé i bransjen, og vokser jevnt. I dag er vi over 40 medarbeidere – som jobber og trives godt sammen i åpne og lyse lokaler i Oslo sentrum.

Som et av få firmaer i bransjen som er eid av ansatte, bærer vi en unik stolthet og et personlig engasjement i hele vår virksomhet. Dette gir oss ikke bare et sterkere eierskap til prosjektene våre, men er også en merkbar kvalitet som kundene verdsetter.

Vi er ambisiøse og seriøse om vår fremtid, og selv om vekst er et naturlig mål, er det vårt ønske om suksess og bærekraft over tid som driver oss. Hos oss får du innsikt, og mulighet til å påvirke strategisk planlegging, økonomistyring og beslutningstaking, og å tenke nytt og utfolde din kreativitet, i en bedrift hvor frihet og ansvar går hånd i hånd.

Vår tilnærming til faglig utvikling er langsiktig og målrettet, med blant annet et velutviklet system for individuell opplæring og kompetanseutvikling.

Med systematisk opplæring innen fag og kvalitetsledelse sikres du ikke bare inngående fagkunnskap i prosjektene, men også kompetanse til å innta roller som selvstendig disiplinleder.

Samtidig er det også fint om du liker å lære bort – vi har en sterk tradisjon for å dele kunnskap både internt og eksternt.

Kontoret vårt er strategisk plassert i hjertet av Oslo. Dette gir oss enkel tilgang til det meste av det byen har å tilby – fra effektive transportforbindelser som kan lette i hverdagen, til forretninger og spennende kulturaktiviteter rett utenfor døren.

Les gjerne mer om oss her på nettsiden. Vi ser fram til å høre fra deg!

Søknaden samt CV og vitnemål/attester sender du til: rekruttering@ingenia.no

Merk e-posten “Søknad”.

Tiltredelse: Snarest

Lønn: Etter avtale

Alle henvendelser behandles konfidensielt.