Kompetanseheving med flere nyansettelser i 2022

Året 2022 har vært et spennende år med hele ni nye ansettelser i Ingenia. Vi har styrket vår kompetanse med både erfarne og nyutdannede ressurser, innenfor kjente og nye fagområder!

I februar begynte Jan Rachid Gjendem som Brannrådgiver her hos oss. Jan har over 10 års erfaring med brannteknikk, og bidrar nå til at vi utvider tjenestene våre med kompetanse også som RiBr. Ikke lenge etter, kom også Silje Hetland Osen og Emil Pettersen tilbake til Ingenia igjen. Dette er vi veldig fornøyde med. Silje er en erfaren og kompetent ressurs innen ventilasjonsteknikk, og Emil en nøye og kunnskapsrik bygningsfysiker. De er nå stasjonert henholdsvis i avdelingene Skole og Undervisning, og Samferdsel.

Salim Alexander Lahiani begynte i Slokkeavdelingen i september, og har allerede tatt rollen som fagansvarlig for automatiske slokkeanlegg med storm. Han har flere års erfaring innenfor fagfeltet, og er FG-900-sertifisert for prosjektering og kontroll av slokkeanlegg. Litt senere samme høst, begynte Cristian Georgescu-Solbrekken i avdelingen for Automasjon og ITB. Cristian har erfaring fra automasjonsbransjen siden 1999, og styrker dermed teamet betraktelig. Vi er strålende fornøyde med å få ham på laget vårt!

Nyutdannede ressurser

I tillegg til ressurser med erfaring, har vi ansatt fire nyutdannede kloke hoder: Stian Sørensen Schilling, Amanda Godnes Iversen, Ali Mohammed Ahmed og Herman Jacobsen Andersen, som alle begynte i august i år.

Stian er tidligere bilmekaniker, som har omskolert seg til maskiningeniør ved OsloMet. Han jobber nå hos oss i avdeling Helse og Omsorg med blant annet VVS-teknikk.

Amanda er utdannet sivilingeniør fra Energi og Miljø i bygg, og innehar blant annet kompetanse om Klimagassregnskap og Livssyklusanalyser. Hun er stasjonert i avdeling for Samferdsel.

Nyutdannet fra Universitetet i Tromsø, begynte Ali i avdeling Næringsbygg. Han er tidligere tømrer, og tar med seg erfaringene fra dette inn i prosjekteringsrollen som RIV.

Herman er sivilingeniør fra NMBU i Vann og Miljøteknikk, med fordypning innenfor renseteknologi for vann. Han er allerede godt etablert i vår VA-avdeling!

Vi er strålende fornøyde med tilveksten av ressurser i 2022, som bidrar til at Ingenia kan fortsette å levere rådgivende tjenester av høy kvalitet i årene som kommer!