Bilde av Cristian Georgescu-Solbrekken

Cristian Georgescu-Solbrekken

sivilingeniør
Telefon: 95 90 36 17
E-post: cgs@ingenia.no

Cristian kom til Ingenia i 2022 og er utdannet sivilingeniør innen elektroteknikk ved Institutul de Marina Civila Constanta i Romania. Han var ferdig utdannet i 1991 og besitter en bred erfaring som automasjons entreprenør og som rådgiver innenfor fagfeltene automasjon/ITB

I dag jobber han i Ingenias avdeling for Automasjon og ITB. Han gjennomfører oppgaver med rådgiving og prosjektering i alle prosjektfaser, samt oppfølgning under bygging. I tillegg gjennomfører han ferdigstillelse, overlevering og oppfølging i prøvedriftsperioden. Prosjektrollene kan være som teknisk koordinator (ITB), rådgivende ingeniør automasjon (RIAut) eller kontrollerende av automasjon, for å nevne noe.

Cristian har orden på sakene sine, og stiller godt forberedt og er ferdig til avtalt tid. Han har en lun humor som han tar med seg inn i prosjektene, noe som medfører at smilet sitter løst når han er involvert. Han har i tillegg et øye for detaljer, så når han er på saken vil hver stein bli vent for å komme frem til de beste løsningene.