Portrettbilde

Kristine Sandaa

sivilingeniør
Telefon: 97 06 01 97
E-post: ks@ingenia.no

Kristine er utdannet sivilingeniør fra NMBU innen industriell økonomi med fordypning i vann- og miljøteknikk og ble uteksaminert i 2019. Hun har en tverrfaglig profil med spesialisering i både praktisk prosjektstyring og renseteknologi for vann. I løpet av studiet har Kristine tatt deler av sin utdanning i utlandet. I 2016 var hun utvekslingsstudent ved University of British Columbia i Vancouver, Canada. Studieåret 2018/19 tilbrakte hun ved University of Washington i Seattle der hun gjennom Valle Scholarship skrev masteroppgaven sin om desinfeksjonsbiprodukter i drikkevann samtidig som hun var graduate student i masterprogrammet Civil & Environmental Engineering. Sistnevnte ga henne verdifull erfaring med å arbeide selvstendig i et stort forskningsmiljø, samt kommunikasjon og samarbeid med ulike mennesker.

Av tidligere erfaring har Kristine jobbet deltid som junioranalytiker i den internasjonale seksjonen Renewable Energy Advisory Services i Multiconsult. Der jobbet hun med sol-, vind- og vannprosjekter over hele verden, mest i Afrika og Asia. Gjennom sommerjobb i Statkraft fikk Kristine innblikk i de praktiske aspektene ved VA-bransjen og håndtering av drikkevannskilder. I Ingenia jobber hun med planlegging, prosjektering og saksbehandling innen vann-, avløp- og overvannsanlegg innen en rekke markedsområder. Kristine har lidenskap for bærekraft og løsninger på samfunnsproblemer knyttet til klimaendringer, noe hun vil få god bruk for i Ingenias avdeling for vann- og miljøteknikk.

Kristine er både initiativrik og handlekraftig. Hun evner å holde hodet kaldt selv i de mest stressende situasjoner. Noe hun viser gang på gang ved å alltid levere med god kvalitet, og til rett tid.