Sebastian Klüwer

Sebastian Klüwer

avdelingsleder
Telefon: 97 00 69 97
E-post: sk@ingenia.no

Sebastian kom til Ingenia i 2018 og har en bachelorgrad i informatikk og automatisering fra Høgskolen i Telemark fra 2009. Han har også fagbrev som elektriker gr.L fra 2006, og har tidligere jobbet på entreprenørsiden som elektriker og tekniker på byggautomasjon.

Han er leder av Ingenias avdeling for Automasjon og ITB. Han gjennomfører oppgaver som rådgiving og prosjektering i alle prosjektfaser, samt oppfølgning under bygging. I tillegg har han god erfaring med ferdigstillelse, overlevering og oppfølgning i prøvedriftsperioden, og med faglig stødighet utfører han roller teknisk koordinator (ITB), rådgivende ingeniør automasjon (RIAut) eller kontrollerende av automasjon, for å nevne noe.

Sebastian er en omgjengelig person som ikke lar seg stresse selv om prosjekter har høy intensitet, og oppgavene er mange. Han er opptatt av at alle henvendelser og forespørsler blir behandlet og svart ut snarlig, og så presist som mulig; Sebastian har franske gener, og vi mistenker at han deler noen av dem med skiskytteren Raphaël Poirée, for begge løser sine oppgaver med imponerende presisjon.