Nytt ansikt i Ingenia

Vår avdeling for vann- og miljøteknikk er i stadig vekst. I januar startet Kristine hos oss.

Ved nyåret 2020 startet Kristine Sandaa på avdelingen for vann- og miljøteknikk hos oss i Ingenia. Kristine er utdannet sivilingeniør fra NMBU innen industriell økonomi med fordypning i vann- og miljøteknikk og ble uteksaminert i 2019. Hun har en tverrfaglig profil med spesialisering i både praktisk prosjektstyring og renseteknologi for vann. I løpet av studiet har Kristine studert ved Univeristy of British Columbia i Canada og University of Washington i USA. Ved sistnevnte universitet skrev hun masteroppgaven sin om desinfeksjonsbiprodukter i drikkevann gjennom Valle Scholarship og var også graduate student i masterprogrammet Civil & Environmental Engineering.

Av tidligere erfaring har Kristine jobbet deltid som junioranalytiker i den internasjonale seksjonen Renewable Energy Advisory Services i Multiconsult og vært sommerpraktikant i Statkraft. Kristine har lidenskap for bærekraft og løsninger på samfunnsproblemer knyttet til klimaendringer, noe hun kan få god bruk for i Ingenias VA-avdeling.

 

Ingenia ønsker Kristine velkommen til oss. Vi ser fram til mange og spennende år sammen med henne!

PS: Vi er alltid nysgjerrige på og åpne for nye medarbeidere. Så hvis du tror vi kan ha nytte av hverandre, ta gjerne kontakt. Alle forespørsler og søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Kontaktperson: Gunn Olsen –  telefon 905 84 704.